Toegangscontrole

Toegangscontrole

Verbeterde veiligheid
dankzij toegangscontrole

Verbeterde veiligheid dankzij toegangscontrole

Toegangscontrole voor bedrijven

Je kan tegenwoordig niet veilig genoeg zijn. Of het nu om een klein bedrijfsgebouw of een heel complex gaat, een toegangscontrole verbetert altijd de totale beveiliging. Dit is hierin een uitermate geschikt hulpmiddel, die ook nog eens op maat geleverd wordt. Een toegangscontrolesysteem van QuickBlue levert controle en veiligheid naast het zeer gewenste gebruikscomfort. Het is makkelijk in gebruik, zonder dat er hierbij wordt ingeboet op kwaliteit of veiligheid. Heeft u al deels een veiligheidssysteem zitten? Dan is ook dit geen probleem. Onze toegangscontrolesystemen voor bedrijven zijn eenvoudig te integreren met een elektronisch, elektrisch of elektromechanisch slot. Op die manier is een toegangscontrole heel fijn complementair aan bijvoorbeeld draai- en schuifdeuren, camera’s, intercoms of alarmsystemen. Door een toegangscontrole aan de beveiliging van uw bedrijf toe te voegen, creëert u een afgemaakt totaalplaatje.

Wat zijn de voordelen van een toegangscontrole?

Logischerwijs is een toegangscontrole puur een middel om meer veiligheid in een gebouw te creëren. Dankzij een toegangscontrole wordt het veel lastiger om ongemerkt ergens binnen te geraken. Het is dan ook een extra hindernis voor potentiële inbrekers. Dit is veruit het grootste voordeel. Daarnaast zijn er ook nog andere voordelen gemoeid met een toegangscontrole van QuickBlue:

  • Eenvoudige installatie
  • Tot ver in de toekomst beveiligd
  • Hoge effectiviteit en groot gebruiksgemak
  • Volledig gepersonaliseerd

Is toegangsverlening iets anders dan toegangscontrole?

Toegangsverlening en toegangscontrole zijn niet hetzelfde. Toegangsverlening is het verlenen van toegang tot een ruimte zonder het opleggen van een barrière. Hierbij is verder geen toegangscontrole gemoeid. Denk hierbij aan het openen van een schuifdeur aan de hand van een bewegingssensor. Er wordt verder geen controle met een toegangsbewijs uitgevoerd. Bij een toegangscontrole is dit dus wel het geval. Daarbij opent een deur of andersoortige ingang pas wanneer er is bewezen dat er recht op toegang is. Een persoon wordt eerst kort maar krachtig gecheckt door middel van een toegangscontrolesysteem. Het fijne van een toegangscontrole is dat je aan de hand van data feedback ontvangt over wie zich wanneer en waar heeft proberen binnen te laten. Als bedrijf zijnde heb je dan perfect de beschikking over de informatie die door een toegangscontrolesysteem wordt verzameld.

Eenvoudig te beheren en onderhouden

Een toegangscontrole heeft u maar weinig omkijken naar. Wanneer deze eenmaal in het gebouw is geïnstalleerd, loopt het verder in principe op rolletjes. Zowel qua beheer als qua onderhoud wordt er zo min mogelijk van u gevraagd. Hierdoor is een toegangscontrole fijn in gebruik en ondervindt u er weinig moeilijkheden aan. Is er onverwachts toch iets niet piekfijn in orde? Laat ons het dan weten en wij sturen direct een specialist om u uit de problemen te helpen.

Voor ieder bedrijf een toegangscontrolesysteem

Bedrijven verschillen en daarmee ook de gebouwen waarin ze zich bevinden. Het kan dus voor ieder bedrijf verschillen wat de beste optie qua toegangscontrole is. Om hierop in te spelen heeft QuickBlue een uitgebreid aanbod van meerdere systemen. Er zijn wat meer simpele systemen, zoals een standalone toegangscontrolesysteem voor een wat kleiner bedrijf. Ook zijn er hele krachtige systemen, waarbij je meer moet denken aan een draadloos online systeem voor bijvoorbeeld een groter bedrijventerrein. Afhankelijk van uw voorkeuren qua veiligheid en de locatie waar uw bedrijf zich bevindt, kan u dus kiezen wat de beste match is. Wilt u daar graag advies over ontvangen? Neem dan even contact met ons op en ga in gesprek met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder.

Met spoed een toegangscontrolesysteem installeren

Heeft uw bedrijf met spoed behoefte aan een toegangscontrole? Dan kunt u bij QuickBlue terecht voor een systeem op maat. Onze toegangscontrolesystemen staan bekend om hun hoge gebruiksvriendelijkheid, waardoor deze heel fijn te beheren zijn. Veel technische kennis is hierbij niet nodig. Het is dus mogelijk om binnen afzienbare tijd al een toegangscontrole naar wens te installeren. Tijdens de installatie maakt u bijvoorbeeld heel snel gebruikersgroepen met overeenkomende rechten aan en is individuele personificatie mogelijk.

Verschillende toegangscontrolesystemen van QuickBlue

Toegangscontrolesystemen van QuickBlue

Een toegangscontrole is een significante verbetering voor een bedrijfsgebouw. Aangezien dit een grote rol speelt in de veiligheid van een bedrijf, bieden wij alleen systemen aan van een hoge kwaliteit.

24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaarheid van QuickBlue

Meest betrouwbare meldkamer in Nederland

Bij QuickBlue is het diep in de filosofie ingebed om altijd voor de klanten klaar te staan. Zit u met een probleem wat zo snel mogelijk opgelost moet worden? Neem dan direct contact met ons op. Binnen een half uur sturen wij een specialist naar uw locatie om u bij te staan. Is er iets defect, moet de beveiliging worden uitgebreid of is er iets anders aan de hand? Twijfel niet en bel ons gerust. QuickBlue staat ook echt op elk moment voor u klaar. Bij ons:
  • Wordt u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen
  • Ontvangt u beveiligingssystemen van de hoogste kwaliteit
  • Krijgt u op alle producten garantie

Cookieverklaring

Onze site maakt gebruik van cookies en hiermee voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten.