Menu

Certificeringen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging

Certificeringen

De juiste certificeringen voor een betrouwbare dienstverlening

De juiste certificeringen spelen een belangrijke rol in onze dienstverlening. Gecertificeerde veiligheidssloten tonen namelijk aan dat ze bestand zijn tegen criminele activiteiten. Dat ze het inbrekers zo moeilijk mogelijk maken om binnen te komen. Zo staan gecertificeerde sloten er bijvoorbeeld om bekend dat ze niet te kopiëren zijn. Verder werken we bij QuickBlue ook altijd met gecertificeerde medewerkers. Ze zijn op een hoog niveau opgeleid, wat ze perfect in staat maakt om hun werk goed uit te voeren. Bij QuickBlue:

Certificeringen

Nederlandse meldkamer met de hoogste betrouwbaarheid

Een goede dienstverlening begint altijd bij betrouwbare medewerkers. De medewerkers zorgen er uiteindelijk namelijk voor dat de beveiligingsvoorzieningen binnen uw bedrijf worden geplaatst. Bij QuickBlue werken we uitsluitend met hoogopgeleide medewerkers. Door de juiste kennis te combineren met opgedane ervaring zijn zij perfect in staat om u verder te helpen. Uw bedrijf wordt daardoor binnen een mum van tijd een volledig veilige omgeving.
Daarnaast is het uiteraard ook belangrijk dat de veiligheidssloten zelf gecertificeerd zijn. Bij QuickBlue geloven we erin dat gecertificeerde veiligheidssloten de standaard moeten zijn. Vandaar dat we een groot aanbod aan verschillende opties voor u klaar hebben liggen. Met deze gecertificeerde veiligheidssloten weet u zeker dat potentiële indringers het zo lastig mogelijk gaan hebben. Ze zijn namelijk speciaal ontworpen om mensen buiten te houden.
Verder werken we bij QuickBlue met een spoeddienst. Deze spoeddienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Het stelt u in staat om ook op vreemde tijdstippen gewoon de juiste hulp in te schakelen. Bijvoorbeeld op het moment dat u met een inbraakpoging te maken heeft gehad. Of wanneer er onverwachts een defect heeft opgetreden die uw bedrijf kwetsbaar maakt. We staan binnen de kortste keren bij u op de stoep om de juiste aanpassingen te doen.

24 uur per dag en 7 dagen per week staan onze slotenspecialisten paraat om u verder te helpen.

Gecertificeerde sloten gaan kopieën tegen

In de wereld waarin we nu leven, worden potentiële inbrekers steeds slimmer. Ze weten meer en meer over het binnendringen in bedrijven. Zo proberen sommigen bijvoorbeeld kopieën van sloten te maken om ergens binnen te komen. U gaat dit probleem tegen door voor gecertificeerde sloten te kiezen. Daarbij is het maken van kopieën namelijk nagenoeg onmogelijk gemaakt. Het is een punt waar we bij QuickBlue veel waarde aan hechten. Wij zorgen er uiteindelijk namelijk graag voor dat al onze klanten maximaal veilig zijn. Gecertificeerde sloten spelen daarin een belangrijke rol. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Gecertificeerde veiligheidssloten nodig?
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Quick_Blue_logo_DEF-04