Menu

Eigen Monteurs

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging

Onze monteurs zijn hoog opgeleid

Een goede dienstverlening begint bij goede medewerkers. Dat is althans de filosofie die we bij QuickBlue hanteren. En dus doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze monteurs hoog opgeleid zijn. Hierdoor hebben zij reeds de juiste kennis om in de praktijk toe te passen. Daarmee weten we bij QuickBlue zeker dat onze dienstverlening tot maximale veiligheid leidt. Onze gecertificeerde medewerkers hebben alles in huis om van uw bedrijf een veilige omgeving te maken. QuickBlue:

Eigen Monteurs

Voordelen eigen monteurs

Met hoog opgeleid bedoelen we bij QuickBlue ook echt hoog opgeleid. Onze medewerkers hebben de juiste kennis om in de praktijk veilige maatregelen te nemen. Van het plaatsen van sloten en veiligheidssystemen tot aan het geven van advies. Uiteindelijk staat kennis van zaken aan de basis van een goede dienstverlening. Pas dan is een monteur in staat om u echt verder te helpen.
Verder zijn onze eigen monteurs allemaal in het bezit van een VOG, een Verklaring Omtrent Gedrag. Daarmee is er bewijs dat onze eigen monteurs ook in het verleden goed gedrag hebben vertoond met betrekking tot hun werk. Een redelijk standaard verklaring, die in de basis echter wel wat betekent. Het is een duidelijke indicatie van goede werknemers. Wij hechten hier bij QuickBlue dan ook veel waarde aan.
Daarnaast is kennis pas echt iets waard wanneer dit gecombineerd wordt met ervaring. In de praktijk komt men namelijk dingen tegen die in theorie niet altijd bestaan. Daardoor leer je pas echt de kneepjes van het vak wanneer je veel ervaring in de praktijk hebt. Bij onze eigen monteurs is daar sprake van. Ze hebben tot op heden al een groot aantal verschillende opdrachten tot een goed einde gebracht.
U kunt er al met al vanuit gaan dat onze eigen monteurs zeer vakkundig zijn. Gezien de aanwezige kennis en ervaring hier een belangrijke factor voor is, zit dit bij de medewerkers van QuickBlue helemaal goed. Onze vakkundige monteurs kijken er iedere dag weer met plezier naar uit om hun werk uit te voeren. Zit u momenteel met een nieuwe opdracht? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

24 uur per dag en 7 dagen per week staan onze slotenspecialisten paraat om u verder te helpen.

Eigen Monteurs

De kracht van eigen monteurs

Aangezien we altijd met onze eigen monteurs werken, kunnen we ook altijd vertrouwen op een goede uitkomst. We weten namelijk precies wat we van ze kunnen verwachten. Onze eigen monteurs voldoen in hun werk aan onze hoge kwaliteitseisen. Ze doen hierbij een beroep op de aanwezige kennis in combinatie met een jarenlange ervaring. Dit leidt er uiteindelijk toe dat al onze klanten tevreden zijn met het geleverde werk. Met minder zijn wij dan weer nooit tevreden. Bij QuickBlue hebben we dan ook alle vertrouwen in de capaciteiten en intenties van al onze medewerkers. Op het gebied van beveiliging steken ze er met kop en schouders bovenuit!

Vrijblijvend advies aanvragen

Hulp nodig op het gebied van veiligheid binnen uw bedrijf ? Neem direct contact op!

Quick_Blue_logo_DEF-04