Menu

Eigen Voorraad

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging

Alles in eigen beheer

24/7 toegang tot al onze diensten en producten

Alles in eigen beheer hebben, heeft veel voordelen. Ze kunnen we heel precies inspringen op uw behoeften. Op het moment dat u namelijk ergens naar op zoek bent, hoeven wij dit niet eerst te bestellen bij een leverancier. In plaats daarvan hebben we alles direct al klaarliggen. Wij stellen onze gecertificeerde medewerkers zo in staat om direct het juiste materiaal mee te nemen richting uw bedrijf. Zo is zelfs de installatie van bijvoorbeeld hang- en sluitwerk, camera’s of een alarmsysteem binnen de kortste keren achter de rug. QuickBlue:

24 uur per dag en 7 dagen per week staan onze slotenspecialisten paraat om u verder te helpen.

Wat is het voordeel van onze eigen voorraad

Een groot voordeel van een eigen voorraad is de snelle levertijd. In plaats van dat we eerst zelf nog bij een leverancier een bestelling moeten plaatsen, hebben we alle materialen al direct in huis. Hierdoor zijn we in staat om u op korte termijn het juiste materiaal te leveren. Daar komt nog bij dat onze ervaren medewerkers vervolgens zelf in de installatie kunnen voorzien. Al met al dus een win-winsituatie voor uw bedrijf.
Tegelijkertijd stelt het ons in staat om een directe service te leveren. Doordat wij een eigen voorraad hebben, weten we precies met welke materialen we te maken hebben. We zijn in staat om u het juiste materiaal aan te bevelen, zonder dat we daardoor één specifiek product hoeven aan te prijzen. Gezien onze eigen voorraad zo uitgebreid is, bevelen we u gewoon het materiaal aan dat u in uw specifieke situatie het beste kunt gebruiken.
Bij QuickBlue hechten we veel waarde aan een optimale dienstverlening. Daarin staan twee zaken centraal. Aan de ene kant moet het materiaal van de allerhoogste kwaliteit zijn. Onze eigen voorraad bestaat daarom onder andere uit gecertificeerde veiligheidssloten en de nieuwste beveiligingssystemen. Aan de andere kant moet ook het plaatsen en repareren op het allerhoogste niveau gebeuren. En dus zijn onze medewerkers stuk voor stuk hoog opgeleid.
Tot slot kunt u dankzij onze eigen voorraad altijd een beroep doen op onze spoeddienst. Heeft er bijvoorbeeld een inbraakpoging plaatsgevonden, waardoor een slot defect is? Dan grijpt onze medewerker een slot uit eigen voorraad mee en staat hij binnen 20 minuten bij u op de stoep. Zo maakt u 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik van onze zeer efficiënte spoeddienst.

Vrijblijvend advies aanvragen

Snelle slotenservice nodig? Neem direct contact op!

Quick_Blue_logo_DEF-04