Menu

Landelijke Dekking

Wij zitten door heel Nederland

In elke regio bereikbaar

QuickBlue is in elke regio bereikbaar. Dit heeft te maken met het feit dat we door het hele land verspreid zitten. Hierdoor zijn we in staat om bedrijven in alle regio’s zo snel mogelijk bij te staan. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe beveiligingsmaatregelen of heeft u te maken met een storing of defect? Dan staan we bij QuickBlue altijd voor u klaar. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zich in een regio bevindt waarbij wij niet in de buurt zitten. Wij stellen alles in werking om door het hele land zo snel mogelijk onze diensten te verlenen en onze materialen te leveren. QuickBlue:

Landelijke Spoedservice 24/7

De veiligheidssloten van vandaag de dag zijn geavanceerder dan ooit. Ze zijn voorzien van de nieuwste anti-inbraaktechnieken om het mogelijke inbrekers zo lastig mogelijk te maken. Als onderdeel van onze landelijke spoedservice zorgen we graag voor nieuwe veiligheidssloten binnen uw bedrijf. En dat uiteraard op zeer korte termijn. Zo is uw bedrijfspand maximaal beveiligd tegen potentiële indringers, die u koste wat het kost buiten wilt houden.

Tussen verschillende soorten veiligheidssloten zit veel verschil. Echter heeft u binnen ons assortiment een zeer ruime keuze. U kunt de beveiliging op het gebied van hang- en sluitwerk zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Gezien onze landelijke dekking zorgen wij er bovendien voor dat de installatie onderdeel uitmaakt van onze dienst. Zo haalt u niet alleen de beste veiligheidssloten in huis, maar zitten deze binnen de kortste keren nog op hun plek ook.
Onze landelijke spoedservice is binnen 20 minuten op locatie. Waar u zich ook bevindt. Aangezien een noodsituatie zich altijd voor kan doen, begrijpen we als geen ander dat deze 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar moet zijn. En dus is dat ook precies waarin we bij QuickBlue voorzien. Is er een inbraakpoging geweest of is er om een andere reden een probleem met de sloten opgetreden? Dan zijn we binnen 20 minuten bij u op locatie.
Spoed is bij QuickBlue ook echt spoed. Wij begrijpen als geen ander dat er soms haast achter zit. Bijvoorbeeld als er een inbraakpoging is geweest, waardoor het hang- en sluitwerk nu deels defect is. Of wanneer een alarmsysteem een storing heeft, die niet op korte termijn vanzelf lijkt weg te gaan. Dit zijn allemaal situaties die we binnen onze landelijke spoedservice 24/7 voor u gaan oplossen.

24 uur per dag en 7 dagen per week staan onze slotenspecialisten paraat om u verder te helpen.

Landelijke Dekking

QuickBlue zit door het hele land. Dit stelt ons in staat om ook landelijke dekking te verzorgen. Op het moment dat uw bedrijf dus in een uithoek van Nederland ligt, maakt dit voor ons niet uit. Wij zorgen er altijd voor dat we zo snel mogelijk bij u op locatie zijn. Dat elke regio voor ons bereikbaar is, stelt ons in staat om ieder bedrijf van de allerbeste beveiliging te voorzien. Op het gebied van hang- en sluitwerk, alarmsystemen, camera’s en nog veel meer. Heeft uw bedrijf op dit moment behoefte aan een uitbreiding van de beveiliging? Dan helpen we u bij QuickBlue graag verder.

Vrijblijvend advies aanvragen

Op zoek naar meer beveiliging voor uw bedrijf?
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Quick_Blue_logo_DEF-04