Menu

Snelle Service

365 dagen 24 uur per dag bereikbaar voor alle diensten

Onze slotenmaker staat 24 uur voor u klaar!

Bij QuickBlue heeft u altijd de beschikking over een slotenmaker die 24 uur per dag voor u klaar staat. Het maakt bij ons echt niet uit op welk moment van de dag u contact met ons opneemt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedere klant op ieder moment geholpen kan worden. Uiteindelijk kan het namelijk heel goed zijn dat er middenin de nacht een onveilige situatie ontstaat. Bijvoorbeeld na een inbraakpoging. Hang- en sluitwerk moet dan zo snel mogelijk vervangen of hersteld worden. Bij QuickBlue:

Snelle service

Wij zorgen er altijd voor dat het voor u volledig duidelijk is waarmee u akkoord gaat. Dit betekent dat we nooit achteraf met torenhoge rekeningen komen aanzetten door ‘onvoorziene omstandigheden’. U weet vooraf altijd precies wat de prijs gaat zijn. Wij voeren ons werk dan ook pas uit op het moment dat dit voor u helemaal duidelijk is. Daarmee is onze snelle service ook echt een eerlijke service.
Verder begrijpen wij als geen ander dat er soms behoefte is aan snelle service. En met snel bedoelen wij dan ook echt snel. Binnen 20 tot 30 minuten staat een van onze medewerkers bij u op de stoep. Zo hoeft het alles bij elkaar dus niet lang te duren alvorens u verder wordt geholpen. Ook bij onveilige situaties is het probleem op zeer korte termijn verholpen. Zo kunt u binnen de kortste keren weer verder met de orde van de dag.
Daarbij is het goed mogelijk dat u bijvoorbeeld uw bedrijfspand niet meer binnenkomt. Er is een defect in het hang- en sluitwerk opgetreden. Of u heeft uzelf buitengesloten. Wat er ook gebeurd is, als PKVW erkend bedrijf doen wij ons uiterste best om volledig schadevrij uw sloten weer te openen. Vervolgens herstelt onze slotspecialist hetgeen dat mis is gegaan, zodat alles binnen de kortste keren weer de oude is.
Heeft u dus behoefte aan service met spoed? Dan zit u bij QuickBlue helemaal goed. Aan de hand van onze spoedservice zijn wij dagelijks in staat om bedrijven heel snel verder te helpen. Dit minimaliseert het gevaar bij onveilige situaties en zorgt ervoor dat alles zo snel mogelijk weer de oude is. Maak daarom gebruik van onze spoedservice wanneer u momenteel met een spoedsituatie te maken heeft.

24 uur per dag en 7 dagen per week staan onze slotenspecialisten paraat om u verder te helpen.

Snelle en kwalitatieve Service

Bij QuickBlue vinden we het belangrijk dat een snelle service ook echt snel is. Zeker wanneer het om uw veiligheid gaat, is haast geboden. Echter vinden wij het net zo belangrijk dat een snelle service ook altijd goed is. Het heeft namelijk geen zin als u binnen de kortste keren weer met dezelfde problemen te maken heeft. Vandaar dat onze gecertificeerde medewerkers hier maar al te goed bij van pas komen. Deze beveiligingsspecialisten weten als geen ander wat er nodig is om de veiligheid binnen uw bedrijfsmuren te waarborgen. Zo bent u bij ons altijd in goede handen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Snelle slotenservice nodig? Neem direct contact op!

Quick_Blue_logo_DEF-04