Menu

QB_Header_DEF_2 (3)

Zwarte deurbeslagen voor deuren online bestellen bij Quickblue

Zwarte deurbeslagen zijn dé trend van dit moment

Zwarte deurbeslagen zijn hip en trendy. Dit beslag gaan we dit jaar steeds vaker zien. Binnen de woning, maar natuurlijk ook daarbuiten. Deurbeslag in de kleur zwart is leverbaar in allerlei uitvoeringen. Bijvoorbeeld achterdeurbeslag, maar ook deurkrukken en ander veiligheidsbeslag. Uitgevoerd met een kerntrekbeveiliging en voorzien van een SKG-keurmerk. Inbraakbeveiliging is namelijk ook zeker zo belangrijk. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je op zoek bent naar zwarte deurbeslagen? Waar kun je dit hang- en sluitwerk bestellen en voor welke soort binnen en buitendeuren is dit geschikt?

Waarom kiezen voor deurbeslag in de kleur zwart?

Zwart hang en sluitwerk is ongekend populair en dat is niet voor niets. Deze deurbeslagen zijn namelijk geschikt voor alle soorten deuren. Niet alleen binnen de woning, maar ook als het gaat om veilig beslag voor de achterdeur of voordeur. Dit hang en sluitwerk heeft namelijk dezelfde eigenschappen als rvs beslag, met uitzondering van de kleur. Er is nog een reden waarom donker hang en sluitwerk voor deuren op dit moment zo trendy is.

De kleur zwart past namelijk bij vrijwel iedere interieurstijl. Zeker als de inrichting van jouw woning vooral industriële elementen bevat. Met zwarte deurbeslagen creëer je direct een stoere omgeving. Ook omdat het beslag leverbaar is in de meest uiteenlopende modellen. Daarnaast is de kleur zwart minder besmettelijk als de traditionele kleur. Daar zijn vaak vingerafdrukken of vetvlekken op te vinden. Met deurbeslagen in zwart is dat niet het geval.

Verschillende soorten zwart beslag voor binnen en buitendeuren

Wil je ook jouw deuren voorzien van deurbeslagen in een donkere kleur? Dan heb je de keuze uit heel veel verschillende soorten. En dat is handig, want op deze manier vind je een passend zwart beslag voor elke deur. Heb je jouw keuze gemaakt? Dan bestel je zwart beslag online bij Mijn Deurbeslag. De betrouwbare dochteronderneming van Quickblue.

  • Zwart achterdeurbeslag: als je ook de achterdeur wilt voorzien van prachtig beslag in de kleur zwart, dan heb je de keuze uit verschillende veiligheidssloten in diverse maten. Natuurlijk met SKG-keurmerk. Je kunt tevens kiezen voor een complete ronde of vierkante set met kerntrekbeveiliging.
  • Zwart voordeurbeslag: ook de voordeur kun je uitrusten met mat zwarte beslagen. Dit beslag is leverbaar met SKG-keurmerk en diverse profielcilinder maten van bijvoorbeeld 55,72 of 92 mm. Kies voor een ovale of rechte uitvoering en maak van jouw voordeur een veilige maar trendy eyecatcher. Je kunt tevens kiezen voor een complete set met ronde knop én brievenbus omlijsting.
  • Zwart beslag binnendeuren: als het om interieur gaat, dan wil je natuurlijk ook de binnendeuren voorzien van zwarte beslagen. Dit beslag past in elk interieur. Van industrieel en landelijk, tot aan klassiek of modern. Met deze beslagen voorzie je jouw woonstijl direct van een frisse en trendy look. Een verbouwing is niet nodig.
Veiligheidsbeslag-1

Online zwart deurbeslag bestellen

Wil je jouw sloten vervangen voor mooie zwarte beslagen? Dan bestel je dat eenvoudig online. Voor de achterdeur of binnendeur, maar ook voor op de voordeur. Kies voor een complete set met deurklinken in de kleur zwart of bestel deurbeslag met een kerntrekbeveiliging. Zo ben je niet alleen zeker van een goede inbraakpreventie, maar ga je ook mee met de interieur en woontrend van dit moment.

Deurbeslag, klinken en grepen in mat zwart voorzien jouw woonkamer of buitendeur direct van een trendy look. Zonder dat je daarvoor een nieuwe deur hoeft aan te schaffen. Zwarte beslagen kun je ook compleet maken met een zwarte brievenbus of deurbel. Chique! De zwarte coating is bestand tegen de invloeden van het weer. Je doet dus een duurzame aankoop. Daarnaast is de coating van het beslag onderhoudsvrij en niet vlekgevoelig.

Natuurlijk wil je wel een goede keuze maken als je online beslag wilt bestellen. Bij Quickblue voorzien we je daarom graag van een persoonlijk advies. Zwart deurbeslag bestel je dan ook het beste bij mijndeurbeslag.nl. Dit is dé betrouwbare dochteronderneming van Quickblue. Ben je op zoek naar ander veiligheidsbeslag? Wil je een meerpuntssluiting plaatsen of sloten laten vervangen? Onze specialisten staan voor je klaar.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04